Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lasse starttaa - kestääkö Sutisen ennätys?

Lasse Bergkvist käynnistää ensi yönä klo 00.00 ennätysyrityksensä. Tavoitteenahan on rikkoa Petri Sutisen ennätys vuodelta 1999, 23 vuorokautta. Sutisen päiväkeskiarvo oli noin 92km. Bergkvist meloo Vivianella ihan niinkuin Sutinenkin 13 vuotta aiemmin.

Bergkvist starttaa päivää suunniteltua aiemmin. Otollinen sääikkuna aikaisti Lassen lähtöä vuorokaudella. Bergkvistin tavoitteena on meloa hitaammin kuin Sutinen, mutta pidempiä päiviä. Päivän melontatuntien tavoitearvo on 16,5 tuntia. Viime vaiheissa Lasse harjoitteli myös vuorokautisen unimäärän vähentämistä. Bergkvist on onnistunut nostamaan painoaan 10kg 40-50 tunnin viikottaisesta harjoittelustaan huolimatta. Lisäravinto vyötäröllä tulee tarpeeseen kun pidetään liikettä meloen yllä yli 2/3 vuorokaudesta yli kolmen viikon ajan.

Vaikka Lasse Bergkvist uhkaakin Sutisen ennätystä, toivotan yritykselle vilpittömästi onnea. Urheat koitokset ansaitsevat kunnioituksen. Toisaalta tämä saattaa laukaista Sutisen uuden ennätysyrityksen Taranilla(?). Tällaista on ollut kuulemma ilmassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti