Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

perjantai 25. toukokuuta 2012

Luettavaa melonnan lomasssa

Hyvän urheilutuloksen kolme keskeistä tekijää ovat: oikea harjoittelu, oikea ravinto ja oikea lääkitys. Harrastelijat joutuvat korvaamaan tuon kolmannen hyvällä palautumisella. Palautumisen lomassa on mukava lueskella lajiin liittyvää kirjallisuutta ja lehtiä. Jos ette vielä ole hankkineet Vesille kajakilla -kirjaa, tehkää se joutuin. Kirja on suunnattu melonnasta ja melontaretkeilystä kiinnostuneille. Kirjoittajat ovat pitkän linjan harrastajia ja ohjaajakonkareita. Harvinaista kyllä kirja onnistuu olemaan kiinnostava sekä aloittelijalle että kokeneellekin melojalle.

Verkosta löytyvää luettavaa kannattaa jakaa muidenkin tiedoksi. Heittelen omia verkkolinkkejäni esille. Toivon, että kommentoitte antamalla lisää hyviä melontaan liittyviä linkkejä. Liitän ne oikean palkin alaosassa olevaan linkkiluetteloon.

Adventure Kayak Magazine on suht kelvollinen julkaisu. Sitä voi lukea näköislehtenä verkossa. Lukemisen edellytyksenä on sähköpostiosoitteen antaminen. Tällöin annettuun osoitteeseen tulee julkaisijan sisarlehtien mainoksia. Jos niitä ei halua primääriin sähköpostiosoitteeseensa niin kannattaa käyttää nollatiliä.

http://www.adventurekayakmag.com/digital-magazines/back-issues.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti