Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

tiistai 8. maaliskuuta 2011

YOURS TRULY 100K 2011

Tämän blogin oli tarkoitus loppua. Nettikilpailu ei tavoittanut järjestäjien lisäksi kuin nelja muuta. Samaan aikaan oli ruotsalaisella sivustolla melojille monipuolinen nettikisa vapaammilla säännöillä.

http://www.dailypaddle.com/

Suosittelin kirjautumista kyseiselle sivustolle YT100WF:n voittajalle, Pekka Hytöselle. Pekka nousikin kokonaiskisassa kolmanneksi sekä pitkillä matkoilla ja myötätuulikisassa neljänneksi.

DailyPaddle-sivustolla kisattiin useilla matkoilla ja käytettiin pisteytystä yhteistuloksien laskemiseksi. Idea oli kiinnostava ja motivoiva. Kuvittelin, että tänä vuonna suomalaiset olisivat maaotteluhengessä rökittäneet ruotsalaiset. Vähäisen osallistujamäärän takia monipuolinen ja mielenkiintoinen kilpailu loppui vuoteen 2010.

Täten köyhän miehen kestävyyskisa jatkukoon. Soutajat ja melojat, haastakaa itsenne ja vuoden 2010 tulokset.

1 kommentti:

  1. Meloin lokakuun alussa myötävirtaan hieman reipasvauhtisemman pitkän matkan. Tässä kirjaamiani kokemuksiani RoiMelon keskustelupalstalta: "Matkaa kertyi 51,1 km, aikaa meni 5 tuntia 43 minuuttia, keskinopeus 9 km/h. Rannalla kävin 37 km kohdalla muutaman minuutin ajan. Kelluntatauot ja rannallakäynti sisältyvät em. aikaan. Melontavire ei ole enää huipussaan, mutta onneksi virtausta oli jonkin verran, vaikka vesi oli kovin alhaalla. Voimistuva sivuvastainen tuuli pisti lopussa tiukille. Kaiken kaikkiaan tämä tuntui kropassa pahemmalta kuin 100 km melonta, sillä nyt lähdin alusta alkaen pitämään hieman mukavuusvauhtia kovempaa tahtia. 100 km:n melonnassa vauhti oli kuitenkin koko päivän "löysähkö" 7 km/h."

    Uudet säännöt sallivat nyt vaikka myötävirtaan melonnan. Sellaisia satasia olen melonut aiempina vuosina kolme, joista kaksi peräkkäisinä päivinä osana Kilpisjärvi-Tornio-melontaa. Koskaan satasen melominen yhden päivän aikana ei ole tuntunut helpolta, mutta kyllä sileän satanen on kuitenkin aivan eri juttu kuin myötävirtasatanen. Minä aion haastaa itseni tulevana kesänä melomaan satasen vertailukelpoisissa olosuhteissa viimekesäisen kanssa. Ilkka

    VastaaPoista