Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lahti MUM 24h 2013 - nyt kaikki mukaan!


Järjestäjien viralliselta sivustolta ei löydy tietoa vuoden 2013 kisasta. Uusimmassa Melonta&Soutu-lehdessä kuitenkin kerrotaan että ensi vuoden kilpailu järjestetään viikkoa ennen juhannusta. Merkitää kalenteriinne.

Haluan kannustaa ultranoviiseja. Lahden kisa on helpoin ja miellyttävin tapa kokeilla pitkiä matkoja. Kisaan voi lähteä vaikka sillä satasen tavoitteella. Tyyni vesi, ison kisan ilmapiiri, muut melojat, väliaikatiedot kaiuttimilla, mahdollisuus helppoon rantautumiseen jne. Jos pikkuringin kiertäminen arveluttaa, kerron että se onkin helpompaa kuin luulit. Välimikromaaleja suoran päässä, mikromaaleja kierroksen täyttyessä, iisit olosuhteet ja oma huolto aina lähellä. Minä kuvittelin sitä henkisesti raskaaksi, mutta se osoittautui mukavaksi tavaksi selättää kilometrejä. Tulkaa mukaan niin saadaan luotua Lahden kisasta sekä kansallinen, että toivottavasti myös kansainvälinen tapahtuma.

Me retkisarjan osallistujat olemme ne, jotka varmistavat kilpailun toteutumisen. Venäläisten tuleminen varmistuu aina vasta ko päivänä.

Kommentoikaa tänne halustanne osallistua niin pääsemme tapaamaan Lahdessa! Painostan tiedoilla Lahtea kilpailun varmistamiseksi. Liitä kommentiisi tavoitteesi kilpailussa. Tässsä kohtaa on turha arkailla. Satasen tavoite on hyvä. Hurjat vannovat omia lukujaan, mutta älkäämme antako niiden peloittaa. Hurjat saavat lähteä vaikka keskenään tarjouskilpailuun; OlliV, JP?

P.S.
Melonta&Soutu uutisoi valitettavsti ainoastaan Tamas Petrin maailmanennätyksen ja venäläisten keskinkertaiset tulokset. JP:n huikea veto jäi huomioimatta, vaikka yksikään venäläinen ei ollut edes 30 kilometrin säteellä JP:n tuloksesta. Nyt muutetaan sekin niin, että edes M&S ei voi enää vaieta.

1 kommentti:

  1. Aika aikaisessa vaiheessa kautta kyseinen kisa järjestetään. Pohjoisessa harjoittelu jää aika lyhyeksi. Sen vuoksi en uskalla vielä varmaksi sanoa, mutta kiinostaahan tuo. (OlliV.)

    VastaaPoista