Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

tiistai 28. elokuuta 2012

Lahti MUM 2013 - ennätysjahtia

Toivon ja toivomme, että Vesisamoilijat järjestävät myös vuonna 2013 Midnight Ultra Marathonin.

Suomen ennätyksen tänä kesänä melonut JP Pohjola on ilmoittanut, että nopeampi kajakki ja ennätyksen parantaminen kiinnostaa.

Rovaniemen melojat meloivat 24h alamäkeen, mutta ilmoittivat sileän retkisarjan Suomen ennätyksen kiinnostavan.

Omalle tavoitelistalleni laitoin JP:n tuloksen ylittämisen vuodelle 2014, mutta täytyy yrittää jo tänä vuonna. Hankittu kajakki on ennätyskelpoinen. Talven aikana täytyy rakentaa siihen penkki, jossa voi istua tarvittavat tunnit kovaan tulokseen.

Soutuneuvosveljeni on siirtymässä pikkuhiljaa melojaksi. Selvittyään Söderskär-reissun kaksimetrisistä aalloista ja yli 14kmh surffeista on ensi viikonloppuna ensimmäinen ultra, kaksikolla satanen. Ensi vuonna on tähtäin jo retkiyksikkö 24h.

Lahden kisasta sairastelun takia jotui luopumaan kova tekijä, joka saattaa nousta härnäämään JP:n ennätystä.

Ensi vuonna saa K1-sarjassakin tehdä töitä tosissaan, jos aikoo pärjätä retkisarjalaisille. Lahdessahan ei ole näitä Kotivesiultran aina väärin määriteltyjä sääntöjä, vaan siellä saa meloa sydämensä kyllyydestä järjestäjien asettamilla tasaväkisillä säännöillä. Lahteen siis.

Roin upean 24h alamäkimelonnan yhteydestä jäi puuttumaan linkki radiohaastatteluun. Se on edelleen kuultavissa Areenalta:
http://areena.yle.fi/radio/1647244

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti