Tervetuloa kisaamaan!

KOTIVESIULTRA on nettikilpailu melojille

1. Kilpailulajeja on kaksi:

A. 100km

B. 24h

2. Kilpailusarjoja on kaksi:

A. Kilpasarja

B. Joki- ja retkisarja

torstai 26. heinäkuuta 2012

Roi meloo - taas kohta; ja taas alamäkeen

Rovaniemen alamäkiultraajat Olli Vainio ja Ilkka Vaara lähtevät haastamaan vuorokauden. Matkaan Roimelojat lähtevät 17.8. klo 22-23. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä vähävetinen melonta alamäkeen tuottaa.

Ja taas ne meloo alamäkeen. Kyllä. Turha sitä on porata. Jokainen, joka on melonut 100km tai 24h osaa suhteuttaa oman suorituksensa olosuhteineen muissa olosuhteissa melottuun. Kyllä Ilkka ja Olli kertovat taas missä olosuhteissa matka melottiin.

Minun mittareissani se kevään satanen on kovin toistaiseksi melottu. Ei ajan takia. Vaan olosuhteiden. Sehän oli 100km pelkkää rock`n rollia. En lähtisi. Ikinä.

JP:n 24h on kovin retkikajakilla sileällä melottu. Siihen saa tehdä töitä jopa alamäkeen.

2 kommenttia:

  1. Kävimme Ollin kanssa muistuttamassa kroppaa siitä, mitä on meloa pitkää matkaa. Läpsimme Vanttauskoskelta Rovaniemelle, noin 51 km. Aikaa siihen käytimme 5 h 39 min. Kolmen rannallakäynnin yhteiskesto oli noin 25 min. Ja koko matka on tietysti alamäkeä. Reissun tärkein tavoite oli kuitenkin se, että Ollille tuli 1000 km melontaa täyteen tälle kesälle. Kolmessa kuukaudessa tonni, se tarkoittaa kutakuinkin kymmentä kilometriä melontaa joka päivälle.

    24 h melonnan suunnitelma tuli samalla hiottua. Lämtöä pitää hieman aikaistaa suunnitellusta, jotta pääsemme päivänvalon aikana Riikonkosken ohi. Matkana se on noin 23 km lähtöpaikalta Könkäältä. Siitä eteenpäin selviämme sitten otsalampun valolla, sillä suvantojakson pituus on noin 50 km. Eiköhän sitä suvantoa läpsytellessä ehdi jo uusi päivä valkenemaan. Loppumatka on arvatenkin tuskainen, mutta sinne on kuitenkin luvassa juttukavereita seuran muista melojista.

    Ilkka

    VastaaPoista
  2. Hyvä herättelylenkki.

    Ensi lauantaina on suunnitelmissa satanen. Venähtänyt vatsalihas vähän vihoittelee ja uusi kajakki on vielä niin untuvaisella osaamistasolla, että täytyy harkita vielä millä lähtee jos vatsa toipuu.

    VastaaPoista